Langtidsstegt ribbenssteg

Langtidsstegt ribbensteg 3

Det her er en sjov og lidt anderledens møde at lave ribbenssteg/svinebryst på. Det er yderst velsmagende og pga. udskæringen bliver en billig flæskesteg pludselig til fin mad og kan serveres til gæster 🙂 Det vælter jo med billigt svinekød i øjeblikket og det skal udnyttes 🙂

Kødet var lækkert, saftigt og fuld af smag. Tænker at det også kunne være lækkert at tilberede på den måde på grillen til sommer 😉 Jeg tænker også at prøve at lave lidt mere elegant tilbehør, så vi kom helt op og ringe 😉 Ja, jeg må helt sikkert lave det her snart igen 🙂

Desværre var kameraet ikke helt med mig den dag, og jeg synes det blev dårlige billeder. Hvilket virkelig var synd for retten. Men sådan går det nogle gange 🙂

En rigtig skøn december ret, der kan passe sig selv i ovnen, mens man julehygger:)

 

Langtidsstegt ribbensteg 1

 

 

Langtidsstegt ribbensteg 2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *