Lun pastasalat med kylling – af Rikke Andersen
Rikke har igen tryllet i køkkenet og denne gang med den nye sojapasta. Jeg må altså se at få købt det. Andre der har prøvet den?
LUN PASTASALAT MED KYLLING – af Rikke Andersen 500 g kylling filet Sovs Steg kylling filet i lidt kokos olie med lidt salt og peber. Velbekomme
– 4 personer
200 soja pasta (den hvide)
1 dåse vandkastanja
1/2 spidskål hoved
150 g. sukkerærter
1 rød peber
250 ml. madlavning fløde (alternativt Milda – admin)
saften fra en lime
2 fed hvid løg presset
2 tsk sukin gold
2 spsk. Soja sovs
2-3 spsk. parmesanost
Lidt salt og peber
Kog pastaen efter anvisningen.
Imens skæres alle grøntsagerne i små tern og skiver. Vandkastanjaerne skyldes og tørres og skæres i tynde skiver. Blandes i en skål.
Når kylling fileterne er stegt lægges de lidt til side, og når de er afkølet lidt skæres de i tern, og tilsættes til grønsagerne. Alle ingredienserne til sovsen tilsættes i panden, og gives et let opkog, under piskning. Når pastaen er kogt, hældes vandet fra og sovsen tilsættes. Til sidst blandes det hele sammen.
Det ser vildt lækkert ud, men hvor kan man få fat i sojapasta henne? 🙂