Lynboller – af Linda Korsholm
Tak til Linda for disse dejlige boller. Linda har skrevet følgende til mig: “Jeg har lige netop bikset en bolledej sammen. Der blev ikke til mere end tre boller, men det er jo også rigeligt hvis man kun er én og gerne vil have frisk bagt brød istedet for optøet. De blev super lækre synes jeg, især mens de stadig er lune.”
Lynboller – af Linda Korsholm
100 g rugmel
1 tsk bagepulver
2 spsk fromage frais
30 g fint revet æble m. skræl
1 spsk olie (ikke oliven)
1/4 dl mælk
Ovnen sættes på 200 grader og så skal alle ingredienserne bare røres sammen. Det er en lidt fugtig dej, så den skal bare sættes på en bageplade med bagepapir med to skeer. Bages så i ca 12 minutter.
Jeg lavede dem uden revet æble, men med lidt blandet frø/kerne (hørfrø, solsikkekerne, græskarkerner osv) De blev super lækre 🙂