Mørbradbøffer med pebersauce
Mørbrad er altid godt. Fyldt med protein og høj på smag. Vi får det ikke så ofte, da jeg synes det er lidt dyrt. Men når vi endelig får det, så guffes der 🙂 Denne gang lavede jeg en skøn pebersauce til, det smagte rigtig godt. Ofte er det jo sauce der er det bedste ved en ret 😉
Mørbradbøffer med pebersauce
-2 personer
500 g svinemørbrad
20 g smør til stegning
salt og peber
1 rød peber
2 løg
1 fed hvidløg
1 svinebouillon terning
2 dl vand
1/2 spsk. maizena
Tilbehør
400 g grønne bønner
Rens mørbraden for sener og skær den i bøffer (ca. 5 cm tykke). Bank bøfferne flade og steg dem i smør på en varm pande. Drys dem med salt og peber. De skal have ca. 4 minutter på hver side (alt efter tykkelse). Tag dem op af panden og steg de groft snittet løg, hvidløg og peberfrugt. Lad det blive brunt. Hæld derefter 1 dl. vand og svinebouillon ved. Lad det koge lidt ind til løgene er møre. Rør 1 dl. vand med maizena og hæld det i saucen. Bliver den for tyk kan du tilsætte lidt mere vand. Smag til med salt og peber. Serveres med dampet bønner.
Tip til dig der spiser LCHF
Erstat vand med piskefløde og tilsæt ikke maizena 🙂 Vend også gerne bønnerne i olie.
Energifordeling pr. person
701 g, 489 kcal, 27%kulhydrat, 23 % fedt, 50% protein