Mors vikinge gryde – af Louise Harritz
Jeg har fået denne opskrift af en læser – Louise. Og mange tak for det:-) Det er en rigtig dejlig ret, som i går blev spist med stor glæde af hele familien. Det gode er at man kan tilpasse den efter egen smag. Jeg lavede den meget mild, så Laura også kunne spise med. Lækker ret:-) Jeg fik blomkålris til (se link nederes)
Mors viking gryde
– af Louise Harritz
2 spsk. Olie
1 spsk. Paprika
Karry
3 spsk. Rug mel
1 pakke Kalkun/kyllingebryst
¼ Fløde
1 Rød peberfrugt
Hvidløgs salt
Aromat (krydderi)
Mælk
Kalkun/ kylling og den røde peberfrugt skæres i strimler og brunes på en varm pande med lidt olie. Kødet og peberfrugten tages op af panden, og der laves en sovs af fløde, paprika, karry, mel, hvidløgssalt, aromat og mælk. Til sidst tilsættes peberfrugten og kødet og det hele koges sammen i ca. 5 min.
Blomkålsris: https://pcoliv.dk/blomkalsris/
.
Smagte dejligt.Det er en lækker, hurtig og nem ret til hverdagen 🙂
Når der står 1/4 fløde, hvad er det så lige? Er det 1/4 af en fløde (altså 1 dl)? For jeg synes ikke der kommer så meget sovs ud af det… Har tænkt mig at spæde til med flåede tomater…
Jeg har brugt en 1/4 liter altså 2,5 dl.
Nååååå, så kan jeg bedre forstå det!!! Super, tak 🙂