Oksekødssuppe
Jeg havde en rest oksekød i køleskabet, som skulle bruges. Ville egentlig have lavet minestrone suppe, men det udviklede sig lidt:-) Tænker man også sagtens kan bruge hakket oksekød i denne suppe. Og måske erstatte suppehornene med kogte bønner.
Oksekødssuppe
1 ds. hakket Tomater
rest oksekød (ca. 100 gr)
1 pk. Bacon
1 Løg
2 Porre
2 Bladselleri
1 Rød Peber
½ Squash
100 g grønne Bønner (frost)
1 liter Vand
1 okseterning
Timian
1 fed hvidløg
Salt og peber
100 g. Fuldkorssuppehorn (Urtekram)
Skær bacon i tern og rist det i en gryde. Tilsæt hakket løg. Derefter tilsætte hakket porre, pladselleri, bønner og kødet. Hæld tomaterne og vandet ved. Tilsæt krydderierne og okseterning. Lad det hele simre i ca. 10 minutter. Derefter tilsættes suppehornene, hakket squash og peberfrugt. Lad det simre til suppehornene er helt bløde (ca. 10-15 minutter). Lav evt flutes til.
.