Panerede fiskefileter med persillesovs – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz
Dejlig fiskeret fra Ida:-)
Panerede fiskefileter med persillesovs
–4 personer
Ingredienser:
800 g rødspættefileter
80 g rugmel
Salt og peber
2 sammenpiskede æg
4 spsk oliemargarine
250 ml Milda Cremefine fløde 7%
1 bundt friskhakket persille
1 citron
1 blomkål
400 g grønne bønner fra frost
Fremgangsmåde:
Pluk blomkålen i buketter, damp dem i letsaltet vand i 3-5 minutter. Lad bønnerne koge med det sidste minut. Skyl rødspættefileterne.Drys rugmel, salt og peber på en flad tallerken.
Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og dernæst i rugmel.
Lav nu sovsen; Kom fløde og persille i en lille gryde. Kog forsigtigt sovsen op og smag den til med salt og hvid peber.
Steg fiskefileterne i oliemargarine i 2 minutter på hver side. Serveres med citronskiver.
450 kcal pr. person
-Af Ida Lysdahl Fahrenholtz,
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne
.
lækker variation i stedet for alm rasp. lækkert