Panerede fiskefileter med persillesovs – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz

Dejlig fiskeret fra Ida:-)

Panerede fiskefileter med persillesovs
4 personer

Ingredienser:
800 g rødspættefileter
80 g rugmel
Salt og peber
2 sammenpiskede æg
4 spsk oliemargarine
250 ml Milda Cremefine fløde 7%
1 bundt friskhakket persille
1 citron
1 blomkål
400 g grønne bønner fra frost
Fremgangsmåde:

Pluk blomkålen i buketter, damp dem i letsaltet vand i 3-5 minutter. Lad bønnerne koge med det sidste minut. Skyl rødspættefileterne.Drys rugmel, salt og peber på en flad tallerken.

Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og dernæst i rugmel.

Lav nu sovsen; Kom fløde og persille i en lille gryde. Kog forsigtigt sovsen op og smag den til med salt og hvid peber.

Steg fiskefileterne i oliemargarine i 2 minutter på hver side. Serveres med citronskiver.

450 kcal pr. person

 

-Af Ida Lysdahl Fahrenholtz,
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne

 

.

1 thought on “Panerede fiskefileter med persillesovs – Af Ida Lysdahl Fahrenholtz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *