Påskefrikadeller

Påsken banker nu på døren:-) Hvilket er skønt, da det jo ofte giver lidt fridage:-) I får her opskriften på nogle skønne påskedeller. De smager godt og er perfekte at have liggende til i køleskabet, så der  altid er lidt hapsere. Men de passer også godt til påskebordet:-)


 

Påskefrikadeller

1 kg. hakket kyllingkød
1 løg
1 lille dåse majs
2 æg
1/2 dl. piskefløde
Salt og peber

Fin hak løget og rør det sammen med kødet. Hak majsene groft og tilsæt i farsen. Tilsæt æg, fløde, salt og peber. Rør farsen godt sammen. Steg deller på en pande med smør.

Energifordeling. 1236 g. 1682 kcal. 4% kulhydrat, 44% fedt, 52% protein.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *