PCO i balance: Hel ørred med dampede grøntsager og persillesmør. Fra Frk. Skrump

Det er vigtigt at spise masser af fisk, når man har PCO – specielt de fede fisk er gode, fordi de indeholder Omega-3 fedtsyrer. Alle fisk indeholder gode proteiner. Ørred er en halvfed fisk og smager skønt på grill eller i ovnen.

Her får I en supernem måde, hvorpå man kan tilberede en hel fisk.

PCO i balance: Hel ørred med dampede grøntsager og persillesmør

Til 4 personer (400 kcal pr. person)

Ingredienser:

1 hel Ørred (ca. 1kg)
1 økocitron
Lidt olivenolie
Friske krydderurter, fx dild og persille
Salt

Tilbehør:

Persillesmør: 50 g smør, 1 håndfuld friskhakket persiller og 1 fed presset hvidløg
Dampede grøntsager, fx asparges, bolmkål og broccoli

 

Fremgangsmåde:

Rens fisken.

Kom citronskiver og friskhakkede krydderurter i bugen.

Gnid fisken ind i salt og olivenolie.

Kom fisken på en ovnrist, som du har smurt med lidt olivenolie.

Bag fisken ved 180 grader varmluftovn i ca. 30 minutter.

– Af Ida Lysdahl Fahrenholtz, www.netslank.dk©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *