Rød gryderet.

 

En dejlig nem hverdagsret. Og meget, meget børnevenlig:-) Retten kan selvfølgelig tilsættes krydderier, som chili, paprika, hvidløg osv. Men her i huset laves den så de små også kan spise med:-)[password-protect]

Rød gryderet
-4 personer

500 g. hakket Oksekød 8%
100 g. cocktailpølser
1 Løg
1 Peberfrugt
1 stor dåse Tomatpuré
1 dåse hakket Tomat
1 tsk. Olie.
120 g. Bulgur
Salt og peber
1 Oksebouillion terning.
500 g. Blomkål
ca. 1/2 liter vand.

Svits det hakket løg i lidt olie. Tilsæt kødet og brun det af. Tilsæt dåse tomater, puré, pølser, bouillion, peberfrugt og bulgur. Hæld så lidt vand i. Hold lidt igen, da det er forskelligt hvordan det suger. Lad retten simre i ca. 15-20 minutter. Bulguren må ikke blive udkogt. Kig jævnligt efter at gryden ikke løber tør for vand.  Smag til med salt og peber. Riv blomkålen. Når bulguren er mør tilsættes blomkålen. Den skal kun lige varmes et par minutter. Ikke koges. Retten serveres:-)

Tilbehør
200 g. Grønnebønner (frost)[/password-protect]

Energifordeling
2125 g. 1955 kcal – 489 kcal

33% Kulhydrat
33% Fedt
34% Protein.

 

5 thoughts on “Rød gryderet.

  1. Kan man erstatte blomkål med en ekstra peberfrugt og revet squash? Også lave en salat til i samme mål som bønner… Skal nemlig lave retten til en der er lidt kræsen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *