Rachel´s PCO brød
En sød læser – Rachel Lund Wiwe, har sendt denne lækre opskrift. Det ser helt vildt lækkert ud det brød 🙂 Jeg takker mange gange for opskriften og bringer den videre til jer 🙂 Skal det ikke prøves?
PCO franskbrød – Rachel Lund Wiwe
-1 stk
2 æg
3 dl minimælk
0,5 pakke gær
1 tsk salt
1 tsk sukrin+
2 spsk fiberHUSK
1 tsk bagepulver
0,5 dl hørfrø
0,5 dl solsikkekerner
0,5 dl hvedeklid
1 dl mandelmel, fedtreduceret og økologisk, FunktionelMad
1 dl rugmel
0,5 dl rapsolie
Gæren udrøres i mælken og æggene røres i. FiberHUSK tilsættes. De tørre ingredienser blandes og blandes i, og olien tilsættes til sidst. Hæver 30 minutter. Dejen hældes i en lille brødform, glattes med vand og drysses med birkes. Hæver 20 min og bages ved 200 grader i ca. 30 min.
Energifordeling i hele brødet.
1491 kcal. 24% kulhydrat, 57% fedt, 19% protein
Det brød smager fantastisk! 😊 men jeg går godt vide hvor mange gram kulhydrat der er i per 100 g…
Måske du selv lige kan taste det ind i madlog eller et andet program? Og ja, det smager rigtig godt 🙂