Ramsløgssmør
Jeg forstår simpelthen ikke at jeg aldrig har spist eller lavet noget med ramsløg før. Der er jeg virkelig håbløst bagud og hvor er jeg dog gået glip af meget. Det smager jo helt vildt fantastisk 😉 Jeg købte en bakke – ja, nåede så ikke lige i skoven 😉 og lavede det dejligste smør. Smørret er blevet brugt til 1000 retter og smager bare godt. Det har en mild smag af hvidløg og kan anvendes til ALT. Hurra, for mit nye guld 😉 Jeg lavede en kæmpe portion og har frosset det i mindre portioner, så er der altid noget på lager 😉 Det er virkelig nemt at lave. Og så er det super flot på tallerknen. Her kan man virkelig imponere sine gæster 😉
Ramsløgssmør
125 g. blødt smør
10 stilke ramsløg
skallen af 1/2 økologisk citron
lidt salt
Ramsløgssmør
Kom ramsløg, det meget bløde smør (kom det evt. et øjeblik i mikroovnen), citronskal og lidt salt i en foodprocessor og kør til du har en ensartet masse. Kom det i en sprøjtepose. På en tallerken sprøjtes små toppe (evt. på bagepapir). Stil det i køleskabet til brug.