Red Onion Jam
Jeg elsker at pynte min mad – især med ting der smager godt. Og denne her Red Onion Jam er et perfekt eksempel på netop det 🙂 Det er en virkelig velsmagende topping, som er værd at bruge lidt energi på. Jeg synes den frisker lidt kedeligt kød op 🙂 Vi fik denne aften en skinkemignon som vi tilberedte på grillen. Det er kød der ofte er lidt kedeligt og smagsløst, men med denne lækre Jam på blev det til et fest måltid 🙂
Red Onion Jam
2 store rødløg
flydende sødemiddel
salt
1/2 spsk. balsamico
1 spsk. blåbærpulver (Jeg har brugt det fra Spicebar)
Læg løgene på grillen (med skræl) og grill dem til de er møre. Det tager 45-60 minutter. Tag skrællen af løgene og skær løgene groft ud. I en skål blandes balsamico, sødemiddel, blåbærpulver og salt. Smag til og kom løgene i. Bland det sammen lad det køle af. Nydes koldt på f.eks en bøf, eller svinekød.
PCOliv.dk
Læg rødløgene på grillen. Jeg lavede lidt ekstra, da jeg havde gang i flere ting 😉
Den færdige Jam er perfekt til svinekød og oksekød. Her er det som topping på skinkemignon
Red Onion Jam, jamen jeg er SÅ MEGET fan. Godt gået.
Det er jeg glad for at høre 🙂 Den er også god 😉