Torsk i karry med kokosmælk – af Pia Haun
En læser har sendt denne fiskeret ind til mig. Tak for det, Pia. Det ser rigtig lækkert ud, og må afprøves en af dagene:-)
Torsk i karry med kokosmælk
– af Pia Haun
Antal personer : 2
Sovsen:
1½ tsk karry
1 spsk margarine
1 ds kokosmælk
1 stk fiskebouillon terning
Øvrige ingredienser
200 g porre
3 spsk revet ost
250 g torskefilet.
Fremgangsmåde
En utrolig nem og lækker torskeret..
Start med sovsen: Smelt margarinen i en gryde og svits karryen af heri. Tilsæt kokosmælk og bouillonterningen. Lad sovsen koge godt sammen. Derefter stilles den til side, for at afkøle lidt. Sovsen er tynd men passer fint til perlebyg.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skær porrerne i tynde skiver. De kan evt. blancheres, hvis man ønsker dem bløde. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Læg torskefileterne på porrerne og krydr med salt og groft kværnet peber. Hæld sovsen over og drys med revet ost. Stil fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter. Torsken er færdig, når den ved et let tryk, falder fra hinanden i lameller.
Serveres med perlebyg
Jeg prøvede denne ret i går. Stor succes:-) Smagte rigtig godt. Kan anbefales
Åh, den er bare SÅ god den her ret! Mega nem, men super lækker!!! Fantastisk!! Vi kom også lidt revet ost over da den kom på tallerknen, det gjorde den endnu mere cremet og lækker. Det er bestemt ikke sidste gang vi får den her ret!