Squashspaghetti parmesan rösti
Engang i mellem er man heldig at finde de rigtige squashspaghetti i butikkerne. Jeg synes de er lidt sjove at arbejde med 🙂 Her har jeg lavet rösti af dem. Vi fik dem til noget lækkert kød.
De smagte rigtig godt. Blev sprøde og smagte af noget nyt;)
Husk at tilmelde dig det gratis webinar – sådan spiser du dig til drømmekroppen!
1/2 Squashspaghetti Del squashen på langs og tag kernerne ud (de er i øvrigt spiselige). Læg squashen i et lille fad og om film (ikke helt tæt) over. Bag squashen i mikroovnen i 15-20 minutter. Den skal være helt mør. Lad den køle lidt af og riv derefter spaghetti strimler med en gaffel. Det er meget nemt. Jeg kunne ikke få strimler af den på langs, men kun på tværs (se billede). Bland squashen med ost, æg, profiber, persille, salt og peber. Lad det stå lidt i skålen, så profiberen suger lidt af væsken. Steg små klatter af squashblandingen på en pande (sliplet). Serveres varmeSquashspaghetti parmesan rösti
1 dl. parmesan
2 æg
2 spsk. profiber
2 spsk. hakket persille
salt og peber
olie til stegning
Lækre sprøde rösti
Riv på tværs af squashen.