Friske rejeruller
Så blev det hverdag igen. Og hold da op den slår hårdt 😉 Synes det var umenneskeligt at komme ud af sengen i dag 😉 Vi har haft en hård arbejdspåske. Der er blevet lavet terrasse. Gravet jord af, lagt fliser, lavet halv tag osv. Det er selvfølgelig manden min der har lavet alt det hårde 😉 Det er ikke helt færdigt endnu, så billeder må vente 😉
Tænker mange andre end jeg har fået lidt for meget af det gode mad her i påsken, så starter her med en dejlig let opskrift, der bare smager godt. Rullerne kan selvfølgelig laves med meget andet fyld. Kylling, fisk, avokado, osv. Lækre er de og det er super flot at serverer. Opskriften er fra bogen Low carb frokost, som du kan hente gratis.
Håber I alle har haft en dejlig påske 🙂
Friske rejeruller
-6 personer
1 pakke (12 stk.) Spring Roll Wrappers Blue Dragon
12 stk. minimajs
1 gulerod
100 g agurk
100 g spidskål
½ rød peberfrugt
100 g peanuts
300 g rejer
Thai basilikum
Dressing
50 g peanutbutter 2 dl fromage frais Saft fra ½ lime chili evt. lidt sødestof Snit alle grøntsagerne meget fint. Læg et rispapir i koldt vand i ca. 10-15 sekunder. Tag det op og læg det på et spækbræt. Læg det ønskede fyld på og fold papiret sammen (se brugsanvisning på pakken). Husk at folde stramt. Gentag til pakken er brugt. Pisk peanutbutter og fromage frais sammen. Smag til med lime, chili og evt. lidt sødestof.
Energiberegning pr. person
237 g, 336 kcal. 28% protein, 40% fedt, 32% kulhydrat