Pizza med sprød bund – LCHF
Endelig lykkes det at lave en super lækker pizzabund. Jeg har efterhånden prøvet mange gange, men har ikke været tilfreds med resultatet. Men efter at have fået pofiber i køkkenet (ved ikke hvorfor jeg ikke har haft det før), er mange ting blevet nemmere. Dette er en sprød, håndterbar pizzabund, som bare er fantastisk 🙂
Jeg har godt nok prøvet mange udgaver. Både af ost, grøntsager, mandelmel osv. Men nu er den her – den bedste pizza. Hele familien var vilde med den 🙂 Jeg lavede dobbelt portion og børnene fik lov til at pynte deres egen. De havde til to dage. Vi andre delte en portion og fik lidt ekstra salat til. Det var super. Smagen var i top og meget bedre end købe pizza (ja, du læste rigtigt).
Sprød Pizza
-2 personer
50 g. revet ost
120 g. smøre ost
2 æg
1 dl mandelmel fra funktionelmad (dehydret)
1 dl pofiber
1 dl sesammel fra funktionelmad
Pisk æg til en luftig masse. Pisk derefter smøreosten og det revet ost i. Tilsæt mandelmel, pofiber og sesammel. Bland det sammen og lad dejen hvile i 10 minutter. Rul dejen ud mellem to lag bagepapir. Den er lidt klistret. Bag bunden i ca. 10 minutter ved 200 grader (alm. ovn). Den må ikke blive for mørk. Pynt din pizza med lige det du kan lide og bag sæt den tilbage i ovnen igen, til osten er gylden og lækker.
Jeg brugte tomatsauce, ost, cocktailpølser, skinke, rucola, tomater og hvidløgsolie 🙂
Superlækker ser den ud