Toastbrød
Min sidste opskrift på denne blog 🙂 Og det skal selvfølgelig være en brødopskrift. For netop mine brød, boller og kager er noget af det I har holdt mest af. Det er uden tvivl de opskrifter der er vist flest gange. Og det er også de opskrifter jeg har brugt mest tid på at udvikle 🙂 Denne opskrift er på toastbrød. Noget jeg egentlig slet ikke har lavet før, hvilket er lidt mærkeligt.
Brødet smager helt fantastisk, når det kommer i brødristeren eller i toasteren. Det giver nu mulighed for at få en rigtig lækker toast, med massere af smeltet ost, skinke og hvad man nu ellers kan lide. Forestil dig lige at sætte tænderne i en sprød toast – og ikke blive dårlig bagefter. Det er da noget at se frem til 😉 Og så er det bare nemt at lave 😉 Skal lige nævne at brødet virkelig er kedeligt, hvis det ikke bliver ristet 😉
Husk at læse med på bloggen på mandag, hvor jeg siger farvel til jer alle sammen 🙂
Toastbrød
5 æg
5 hvider
5 spsk. pofiber
5 spsk. fiberhusk
200 g. revet ost
Smør til at smøre formen med
Pisk æggehviderne helt stive i en skål. I en anden skål piskes æggene, pofiber, fiberhusk sammen til en tyk masse. Vend ost og æggehvider i massen. Smør en brødform og kom dejen i formen. Bag brødet i en 175 grader varm ovn (varmluft), i 50-60 minutter.
PCOliv.dk
Her er det en lækker toast, som jeg fik til morgenmad. Der er skinke og ost inden i. Vi fik røræg og lidt grønt til. Super lækkert. Selv børnene spiste det 🙂
.