Portobello surprise
Denne skønne brunch har det hele. Den ser fin ud, smager godt og er grillet 😉 Mere kan jeg ikke ønske mig 🙂 Vi laver det engang imellem i weekenderne når vi har god tid. Det er hyggeligt at grille fra dagens start 🙂
Man kan erstatte fyldet med lige det man kan lide. Vi har afprøvet røget laks og asparges (meget lækkert), mozzarella og skinke (lidt for blødt til mig), og roastbeef, løg og peberfrugt (den var god). Så det er bare at få afprøvet. Vi har også lavet dem med røræg og ikke et helt æg. Det smagte faktisk også rigtig godt 🙂
Man kan sagtens tilberede det i ovnen 🙂 Det er også afprøvet 😉
Portobello surprise
-2 person
2 portobellosvampe (mine var ca. 12 cm. i diameter)
2 æg
1 forårsløg
4 skiver skinke
½ rød peber
salt og peber
Tilbehør – blandet salat. Jeg bruge tomater, agurk, fetaost og lidt olie.
Snit skinke, forårsløg og peberfrugten fint. Rens svampene og fjern stokkene. Jeg skrabede også lamellerne ud for at få plads til mere fyld 😉 men det er jo en smagssag. Læg fyldet i svampene og slå et æg ud over hver. Læg svampene på indirekte og grill dem i ca. 20 minutter. Jeg er ikke vild med at ægget er for flydende, så 20 minutter giver en rimelig fast blomme. Giv kortere tid hvis du ønsker flydende æg 🙂 Serveres direkte og med en lækker salat til.
Læg fyldet i og slå ægget ud på toppen.
Grillet i ca. 20 minutter