Bøf med baconringe
En god bøf – det går man aldrig galt i byen med 🙂 Det er noget vi gerne nyder her i huset. Især her op til weekenden og vi skal slappe af 🙂 Denne gang fik vi lækre baconringe til. Hvis du ikke kender dem, så må du straks prøve dem. Det er nok noget af det lækreste man kan grille. De tager lidt tid at tilberede, fordi baconen skal vikles rundt om løgringene, men det er det hele værd. Man kan spise 2-3 baconringe hver. En er ikke nok 😉 De kan selvfølgelig også tilberedes i ovnen 🙂
Vi fik forskellige grillet grøntsager til og en god sauce;)
US bøf med baconringe 2 store gode bøffer Baconringe Sauce Tilbehør Skær løgene i tykke ringe – ca. 1 cm. Pres forsigtigt det inderste ud af hver løgring, så du står med tilbage med de to yderste sammenhængende ringe fra hver løgskive. Kom bacon omkring de to løgringe. Der går 1,5-2 stykker bacon til hver baconring 🙂 Fortsæt til der ikke er mere bacon. Gril løgringene til baconen er sprød og lækker. Det kan gøres på indirekte over lidt længere tid eller over direkte, men så skal man være lidt over dem. Gnid bøfferne med olie, hvidløg, salt og peber. Grill dem et par minutter på hver side – alt efter tykkelse af bøffe og efter hvor rød du ønsker din bøf 🙂 Lad bøfferne hvile 10-15 minutter inden du servere dem. Bearnaisesauce
-2 personer
olieven olie
hvidløg
salt og peber
2 store løg
2 pakker bacon
3 æggeblommer
250 g smør
1/2 spsk hvidvinseddike
salt
estragon
grillet grøntsager
Bearnaisesauce
Jeg bruger denne udgave. Ganske enkelt fordi den aldrig mislykkes 🙂 og bare smager fantastisk. Jeg halvere opskriften i forhold til linket. Sæt smørret over og koge, imens smørret koger hældes æggeblommerne i et højt smalt glas, og stavblendes sammen med eddike og salt. Tilsæt det varme smør lidt ad gangen imens der stavblendes konstant. Hak estragonen fint og bland i saucen.