Hvidkålssalat – af Anne Knudsen
Denne opskrift har jeg modtaget af en læser. Mange tak, Anne:-) Det er en opskrifte på en dejlig simpel hverdagssalat. Den smager rigtig dejlig. Anne skriver at man kan erstatte hvidkålen med kvarte rå rosenkål og så bare bruge den samme dressing. Det skulle også være en god kombination. Det er Anne´s mand Søren Knudsen der har taget de flotte billeder.
½ Hvidkål . Kålen snittes meget fint, så den er nem at spise. Dressingen rørres sammen og hældes over. Serveres det straks, er det en meget frisk og sprød salat, gennems den til dagen efter er den meget marinerede og mindre sprød. Begge dele smager godt. Salaten passer godt til fisk. Tips: hak en frisk chilli og kom i dressingen.Hvidkålssalat
2 spsk. Rapsolie
4 spsk limesaft
1/4 stk SØD eller anden sødemiddel
Fantastisk – en blog om PCO. Det har jeg ledt længe efter 🙂
2 stk rapsolie? Lyder kompliceret, måske det er 2 tsk? 😉 Den ser super lækker og frisk ud!!
Ups, det var min fejl. Jeg har rettet opskriften:-)