Omeletmuffins – Helle Koed Paulsen*
Helle har sende endnu en god idé. Og jeg synes den er så god at jeg allerede har afprøvet den – super idé:-) Tak Helle for den:-) Her er hvad Helle skriver………….
Lige en lille opskrift mere, eller nærmere en god ide 🙂
Alle kender den klassiske omelet og uhm det smager godt. 🙂 Skal vi have en lidt anderledes omelet, så pisker vi æg, kommer salt og peber i, nogen gange grøn pesto, og hælder massen op i muffinsforme af silikone. Så kan man jo gøre forskellige ved dem; f.eks dumpe en coctailtomat ned i formen til æggemassen, skære en skive ost og ligge som låg. Når de er bag i ovnen i ca. 25 min ved 200 grader, kan de f.eks toppes med skinke som er stegt sprødt på en pande. Eller chorizo skåret fint og peberfrugt… Uhmmmm…
De er rigtig fine portionsstørrelser til en brunch eller frokost 🙂
Ristet rugbrød er rigtig godt til!
Så fin en idé – jeg er på!! De skal afprøves til frokosten i dag, mmmm 😛