Frikadelle sandwich
Har du en rest frikadelle og har bare helt vildt lyst til en sandwich? Det her er et rigtig godt bud på en dejlig velsmagende en af slagsen:-) Tænker at det også kunne smage godt som en flæskestegssandwich.
Jeg blev lidt positiv overrasket over smagen. Det var kun et forsøg jeg lavede i går aftes og tænkte at det nok blev lidt mærkeligt. Men engang imellem er det sådan at nogle af de bedste opskrifter opstår:-) Det er bestemt ikke sidste gang at jeg laver de her spidskålsklatter (ok, ikke så lækkert et navn). Prøv dem og bliv overrasket. Selv min mand synes de smagte rigtig godt og han er ikke den store kålspiser;-)
Den super flotte tallerken er selvfølgelig fra Magnolia Living – Nostalgisk Landstil
“Brød”
– ca. 12 stk.
1/2 spidskål
6 æg
1/2 løg
2 spsk. revet parmesanost
lidt timian
salt og peber
Fin hak spidskål og løg. Læg det i en skål. Tilsæt æg, ost, timian, salt og peber. Mix det godt sammen. På en varm pande med olie, lægges pandekager (en grydeskefyld). Steges på begge sider til de er gyldne og sprøde.
Læg frikadelle, tomat, agurk og evt. lidt mayonnaise mellem “brødene”
Energifordeling (kun for brødene)
733 g. 715 kcal. 13% kulhydrat, 54% fedt, 33% protein.