Ægge overraskelse
En dag jeg stod og skulle have morgen gæster, var gode råd dyre. Jeg skulle finde noget der så lækkert ud og som var lidt ud over det normale. Der var jeg ganske kreativ;-) De smager rigtig godt og man kan putte fyld i efter behov.
Ægge overrakelse
4 skiver god skinke (80 g)
4 æg
ca. 6 champignons
2 spsk. fløde
Rosmarin (lidt)
Salt og peber
Smør 4 små ovnfaste skåle. Læg en skive skinke i hver, så de laver en skål i skålen. På en pande ristes champignons og der tilsættes lidt fløde på panden og lidt rosmarin, salt og peber. Det koges lidt ind så fløde klæber godt fast på champignons. Læg champignons i skinkeskålene. Slå forsigtigt et æg ud i skålene, så ægget ligger øverst. Bag skålene i en 200 grader varm ovn. Bagetiden er afhængig af hvor hårdkogt man vil have ægget. Jeg kan bedst lide mit helt hårdkogt, så jeg giver det 20 minutter. Tag det op at skålen inden servering. Skinken og ægget holder sammen på det hele og står som nogle flotte skåle.
Uhm, disse her er bare lækre. Jeg lavede dem i sidste weekend, da vi havde overnattende gæster fra Sjælland. Hold da op, de var var væk i løbet af et øjeblik. Det der er ekstra lækkert er fyldet med champignons. Kan klart anbefale dem. Gæsterne roste dem rigtig meget(: