Bananchips
For et stykke tid siden så jeg nogle rigtig lækre Bananchips på nettet. Og da jeg undersøgte det, er de at finde mange steder. De her bananchips er blevet ved med at dukke op hos mig og nu måtte de afprøves. Så I går afprøvede jeg dem sammen med børnene:-) Det var hyggeligt at lave sammen, også selvom det måske ikke lige er en påsketing:-)
Både jeg og børnene synes at de smagte rigtig godt og de bliver uden tvivl lavet snart igen. De er sunde og smager meget bedre end dem man køber. Der er ingen sukker eller tilsætningsstoffer i, og sådanne ting elsker jeg at give mine børn:-)
Jeg kender ikke GI på tørret banan, men tænker at det er godt at spise sammen med mandler, for at blodsukkeret ikke skal stige for meget. Så jeg lagde faktisk også en håndfuld mandler med i ovnen, og de blev også bare lækre;-)
De varmeste anbefalinger til en hyggestund her i påskedagene, fra os tre der holder ferie her i huset;-)
Bananchips
1 banan
Skær bananen i meget tynde skiver. Læg dem en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i en 100 grader varm ovn i ca. 1 time.
Da mine havde fået en time, løsnede jeg dem fra bagepapiret og gav dem lige 10 minutter mere, så var de knasende sprøde.
Ja de har et højt GI (desværre), men ja så hjælper det på det med mandlerne.