Beercanbøf med asparges og ærte salat

Beercanbøf med asparges og ærtesalat

Her på matriklen er vi blevet ret vilde med de her beercanbøffer. De er lavet i rigtig mange varianter og de smager bare godt. Jeg er vild med dem fordi de bare kan varieres og laves på en måde der passer den enkelte. Man kan lave dem fedtfattige eller fyldt med fedt – alt efter hvilken kost man spiser efter. Det er genialt.

Og så gør de sig faktisk rigtig fint som gæstemiddag 🙂 Der er ikke så mange der kender disse bøffer endnu, så folk bliver ofte overrasket 🙂 Lige et lille ekstra tip herfra er at vi også har lavet dem, hvor de bare var fyldt med bearnaise. Det var altså også godt 🙂

Det er jo Skt. Hans i aften. Vi får skønne gæster på besøg og glæder os til en rigtig hyggeaften i haven. Vi skal lave bål, grille og bare hygge. Der skal selvfølgelig snobrød på bålet (og nej, det er ikke PCOvenligt) og mon ikke at der også sniger sig lidt andre lækkerier på bålet 😉 God Skt. Hans til jer alle.

1 thought on “Beercanbøf med asparges og ærte salat

  1. Man ikke skal grille? Skal lave dem til min mor imorgen:)
    Skal de blive i dåsen? Og kan de komme i ovnen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *