Blomkålsris
Dette er jo bare en udgave af blomkål på 1000 måder, men synes det ganske lækkert. Især når man får en god sauce til. For blomkålsrisene suger godt;-) De kan varieres meget. Prøv med andre ingredienser i. Her er lidt forskelligt. Bacon, hvidvin, fløde (risotto), løg, parmesan, massere af hvid løg osv. Her får vi dem med dejlige Kinesisk svinekød med blomkål
Blomkålsris
1 Blomkål
Olie
Salt
Paprika
Hvidløg
Riv blomkålen groft på et rivejern. Varm olien på en pande. Tilsæt krydderier og steg et øjeblik. Tilsæt derefter blomkålen. Steg et par minutter. Bedst når de er lidt al dente.
Se opskriften på Kinesisk svinekød med blomkål
Kanon idé med denne blog. Jeg fik disse blomkålsris for et par dage siden. Jeg synes de er rigtig gode…………
Blomkålsris smager fantastisk – selv mine to små poder på 2 år er vilde med dem 🙂
Bestemt ikke sidste gang jeg har lavet blomkålsris 🙂
Åhh hvor jeg bare elsker denne blog 😀 blomkålsris er jo bare guf. 😀