Bøf a la grande
Skal du friske det hakket oksekød lidt op og bare gerne vil have andet end kødsauce? Så prøv denne lækre store bøf. Den er blandet med dejlige krydderier og pyntet med smagsfulde balsamicoløg. Tilbehøret kunne være stegt kål, coleslaw, blomkålssalat eller noget andet lækkert 🙂 Jeg synes bøffen er nem at lave og det gør hverdagsmaden lidt mere spændende 😉 Familien synes også at det er en flot ret at sætte på bordet 🙂
Bøf a la grande
med balsamicoløg
-4 personer
Bøf
500 g. hakket oksekød
2 spsk. sennep
2 fed hvidløg
1 løg
chilli (efter smag)
salt og peber
smør til at stege i
Balsamicoløg
2 store løg
2 spsk. oliven olie
1 spsk. balsamico
1 spsk. honning
salt
Bøf
Bland kødet med sennep, presset hvidløg, fint hakket løg, chili, salt og peber. Bland det godt sammen. Varm en pande og kom smør på. Form en stor bøf at kødet og kom den på panden. Steges ca. 4-5 minutter på hver side. Alt efter hvordan du ønsker din bøf. Brug evt. et låg til at vende bøffen med.
Løg
Skær løgene i tykke skiver. Kom olien på en pande og læg løgene på. Svits løgskiverne gyldne og tilsæt balsamico, honning og lidt salt. Dæk panden af med sølvpapir, og lad løgene simre i ca. 10 minutter til de er møre og væsken er kogt ind. Vend løgskiverne i olien og læg dem ovenpå pandebøffen.
PCOliv.dk