Champignonsuppe
Suppe er altid godt:-) Især på en kold vinter dag, hvor man bare er gennemkold. Jeg fik denne skønne suppe med en god skål råkost. Rustikt og lækkert. Suppen er også rigtig god som forret.
Champignonsuppe
500 g. Champignons (en stor bakke)
1 Løg
ca. 30 g. Smør
4 spsk. hvid hvede
1 liter hønsebouillon
2 dl. Cremefine
salt og peber
Pynt – finthakket porrer
Skær champignonerne i skiver. Hak løget fint. Svits dem i smørret. Kom Kamutmelet i og rør til en jævn masse tilsæt evt. lidt af hønsebouillionen. Hæld lidt af boluillionen i lidt efter lidt under piskning. Kom champignonskiverne i og lad dem koge i ca. 5 minutter. Tilsæt cremefine og varm suppen op (må ikke koge). Smag til med salt og peber. Drys fint hakket porrer eller forårsløg over.
.