Chokolademousse
Nemmere kan det ikke blive. Dejlig dessert som er nem og hurtig. Kan tilberedes før gæsterne kommer. Ristede mandler på toppen er godt eller lidt revet chokolade.
Chokolademousse
200 g. mørk chokolade (70 %)
2½ dl. Piskefløde
1 spsk. Sukrin flormelis eller andet sødestof.
Smelt chokoladen i et vandbad. Pisk fløde og sukrin. Kom ca. en 1/3 del af flødeskummet i den varme chokolade. Vend forsigtig resten af flødeskummet i. Put chokolademoussen i en skål eller i små potionsglas og stil det i køleskabet, i minimum 2 timer.
prøvede at lave denne sidste weekend men syntes godt nok den blev “hård” og slet ikke så lækker cremet som jeg husker mousse er gad vide hvad jeg har gjort gald?
Hmmm, det lyder mærkeligt. Måske kom du for meget chokolade i? Eller glemte at vende lidt flødeskum i ad gangen? Ellers ved jeg det ikke:-)
vil høre hvor mange pers er det ca til ? og kan man ikk bruge lys chokolade ???