Cremet jordbær/rabarber marmelade – af Rikke Andersen
Marmelade – uhmm. Tak til Rikke for denne dejlige opskrift på en god en af slagsen:-) Jordbær og rabarber er bare altid godt:-) Jeg prøvede at lave det og fik det på det lækre nødde/hørfrøbrød. Det kan anbefales.
Cremet Jordbær rabarber marmelade – af Rikke Andersen
500 g jordbær
500 g rabarber
1 1/2 spsk kokosmel ( Den nye fra Vivaa Kokosmel fra Funktionel mad)
1 1/2 tsk rød melatin blandet med flydende stavia ca. 15 dryper eller anden sødemiddel
Jordbær og rabarber sættes langsomt i kog ca 15 min, røres jævnligt. Når bærnene brister blendes den let, men man behøver det ikke. Smages til med stevia eller andet sødemiddel. Når grøden koger tilsættes melatin. Lige inden det hældes på glas puttes der 1 tsk. Atamon, for at det bedre kan holde sig. Glassene lukkes lige efter.
Dejlig sommer hilsner Rikke
Den røde melamin indeholder sukker hvad jeg ved af, men der findes en grøn som er sukkerfri.