Frikadeller low carb
Frikadeller er nu en god spise 🙂 Elsker det til både middag og ikke mindst til frokost. En rugbrøds mad med frikadelle og rødkål. Guf det er godt. Vi får faktisk ofte frikadeller og laver dem i mange forskellige udgaver. Med gulerødder, squash, hytteost, krydderier osv. Det er hurtig at lave, smager godt, kan spises med meget forskelligt tilbehør og så er de jo gode i madpakken også 🙂
Denne udgave er den vi laver når vi skal have klassiske frikadeller. De smager nemlig som mormors deller. Altså dem med mel. Denne udgave er så selvfølgelig uden mel, men stadigvæk saftige og sprøde.
Low carb frikadeller
500 g. hakket kalv og flæsk
1 æg
2 spsk. Fiberhusk
1/2 dl. piskefløde
2 tsk. salt
lidt peber
50 g. revet squash.
smør og olie til stegning
Rør kødet med salt og lad det hvile i 30 minutter. Kom æg, fiberhusk, fløde, salt og peber i kødet. Riv squashen og tryk væden fra. Kom det i farsen og rør det sammen. Lad farsen hvile 1 time i køleskabet. Steges i en blanding af smør og olie. Steges til de er gyldne og gennemstegte.
PCOliv.dk