Frokost firkanter – LCHF
Engang imellem har jeg lyst til brød . kender I ikke det? Man vil bare have noget lækkert brød og smøre sig en god sandwich eller en lækker ostemad 🙂 De her hjælper ofte mig. Selvom opskriften er af lidt ældre dato og er fra bogen “Duftende brød” (kan downloades gratis her), så laver jeg dem faktisk ofte. De er nemme og hurtige at gå til og giver en god brødfornemmelse.
Frokost firkanter 4 Æg Pynt: 15 g. Græskarkerner Pisk æggene tykke, tilsæt philadelphia og fiberHusk. Blend græskarkernerne, mandlerne og solsikkefrøene helt fint. Tilsæt dem, olie, parmesan og bland det hele godt. Hæld dejen ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Form det rimelig firkantet. Hæld nogle hele græskarkerner over og bag brødet ved 180 grader i ca. 20 minutter. Tag brødet ud af afkøl det. Når brødet er koldt skæres det i 8 dele. Energifordeling
-8 stk.
100 g. Philadelphia, classic
50 g. Solskikkefrø
50 g. Græskarkerner
100 g. mandler
2 spsk. Husk
1 spsk. Olivenolie
25 g. parmesan, revet.
1827 kcal, 546 g. 18% protein, 40% fedt, 31% mufa, 12% kulhydrat (57,9 g – 7,23 g pr. stk).
Hej, jeg kan ikke lige se, hvad jeg skal gøre ved mandlerne i opskriften?
Mvh Rikke
Tak for hjælpen Rikke. Det er nu rettet 🙂 Beklager for fejlen.
Er de fryseegnet? Tænker de vil være rigtig gode at have liggende til madpakken.
Mvh Karina
Ja, de kan sagtens fryses 🙂 Og de er super gode netop til madpakken 🙂