Gedeostsalat med ristede rugbrødcroutoner – af Nina Jensen
Denne spændende opskrift har jeg fået af en læser – mange tak Nina. Det ser super spændende ud. Og passer da lige her til sommervejret:-)
Gedeostsalat med ristede rugbrødcroutoner – af Nina Jensen
– til 2 personer.
1 fast gederulle
Romaine salat
Jordbær
Agurk
3 skiver rugbrød
Rød peberfrugt
Dressing:
1/2 dl. Balsamico
Lidt sødemiddel i stedet for honning (brugte normalt 1 tsk honning, så det der svarer til det)
1 tsk Sennep
Skær rugbrød ud i tern. Kom dem på bagepladen med lidt olie og salt og vend godt.
Rist dem i ovnen til de er mørke og knasende (ca. 10 – 15 min ved 200 grader varmluft)
Skær gedeosten ud i tykke skiver og grill den i ovnen til den har en gylden overflade ( ca. 10 min ved 200 grader varmluft. Kan også grilles)
Skyl grønt, skær det ud i den ønskede størrelse og anret på tallernken.
Blandt ingredienserne til en dressing.
Den grillede gedeost lægges ovenpå salaten, croutoner hældes over og tilsidst lidt dressing.
God fornøjelse 🙂