Gitte´s Rug knækbrød
Gitte har sendt denne opskrift på dejlige knækbrød. Mange tak for det Gitte. De ser skønne ud. Spændende at lave dem som små snacks:-)
Gitte´s Rug Knækbrød
Ingredienser
1 dl. græskarkerner
1 dl. hvide sesamfrø
1 dl. Rug flager
1 dl. solsikkekerner
1 dl. hørfrø
3 1/2 dl. rugmel
2 dl. koldt vand
1 1/4 dl. olie
1 tsk. bagepulver
2 1/2 tsk. Salt
Sådan gør du
Kom samtlige ingredienser i en skål. Rør godt, til blandingen bliver jævn. Del dernæst dejen i to lige store portioner. Rul hver portion helt tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på hver sin bageplade.
Skær dejen i firkanter med en pizzakniv eller en sløv kniv, og bag knækbrødene i et kvarters tid ved 200 grader. Hvis stykkerne stadig er lidt bløde i konsistensen, bages de fem minutter til.
Som det ses på billedet plejer jeg at skære knækbrødene ud i snack-størrelse.
Fantastiske knækbrød, men der skal ikke så meget salt i de knækbrød 1 tsk. = 4 gram er nok.
De er også rigtig gode, hvis man drysser kanel over dem 🙂 mums, hvis man lige er lidt lækkersulten!!