Grill pakke

Året første grillaften. Det betyder at det er sommer:-) Hvor har vi ventet længe på at få fyret op under vores kære weber. Som altid blev det første der blev grillet – en lækker flæskesteg:-) Jeg kastede mig også ud i at lave nogle gode grøntsager på grillen. Det blev til en dejlig pakke med mix grønt og  fetaost. Sikke dog sådanne en en forårsdag og grillaften kan lette på humøret:-) Dette er så også startskuddet til en ny opskrift katagori – nemlig opskrifter – Grill. Kom endelig med jeres grillopskrifter.

[password-protect]

Grillpakke

1 rød Peberfrugt
250 g. Grønne bønner
1/4 Blomkål
ca. 300 g. Fetaost
Olivenolie
Salt og peber
Oregano, timian og Basilkum

Skær grøntsagerne ud i ønskede størrelse. Læg dem på et stort stykke bagepapir. Skær fetaosten i tern eller knæk den i stykker og læg den over grøntsagerne. Drys krydderierne over og tilsidst olivenolie. Fold pakken sammen og put 2-3 lag sølvpapir om også. Lægges på inddirekte varme i ca. en time (det var med frosne bønner).

Vi fik flæskesteg og hvidløgs dip til ( cremefraish 9% med hvidløg). Jeg er sikker på at man kan bruge mange andre grøntsager i denne ret, så prøv dig frem:-)[/password-protect]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *