Grillet skinkeculotte med grillet grøntsager
Grill er bare altid godt. Og når det er varmt er det jo ekstra nemt. Jeg er ikke vild med at stå i et varmt køkken og kokkerer, så elsker at at lave alt maden ude på grillen. Og det her var godt. Grøntsagerne blev super gode på denne måde:-)
Grillet skinkeculotte med grillet grøntsager.
-2 personer
1 stk. Skinkeculotte ca. 700 g
20 stk. Cherrytomater
2 forårsløg
80 g. Blomkål
80 g. Broccoli
80 g. Grønnebønner
100 g. Fetatern 4%
2 spsk. Olie
Krydderurter
Salt
Tilbehør: 2 dl. Fromage Frais rørt med krydderurter og hvidløg efter smag.
Skinkeculotten krydders med de krydderier man nu kan lide. Jeg brugte denne http://www.santamariaworld.com/da/produkter/grill–bbq/#!/Santa-Maria-BBQ-Grilloil-Garlic/. Skær alle grøntsagerne i mindre stykker. Læg dem på et stykke bagepapir. Hæld olie, feta, krydderurter (jeg brugte oregano, timian og rosmarin), samt salt på. Luk bagepapiret og fold sølvpapir om. Grill stegen og pakken med grøntsager på indrekte varme i ca. 1 times tid. Jeg kan ikke lide rosa svinekød, så det er gennemstegt;-)
Engergi fordeling
1156 kcal – 578 kcal pr. person
43% Protein
38% Fedt
7% Mufa
12% Kulhydrat