Grillet spicy blomkål
Dette lækre blomkål er blevet lavet flere gange igennem sommeren. Jeg er vild med det og det er resten af familien også. Det smager skøøøøønt 😉 Det her er en rigtig lækkerbisken. Jeg behøver slet ikke kød til 😉 En god dip og så er det nok for mig 🙂 Blomkålen kan laves på grillen, men også i ovnen. Det bliver lækkert ligegyldigt hvad. Du kan også prøve at lave din egen krydderblandingen – så den passer lige til dig 🙂
Kender du gruppen Grill Ladies på Facebook? Vi er en stor gruppe kvinder der elsker at grille. Vi jager gerne manden væk og klare det hele selv 😉 Det er en gruppe hvor vi inspirere hinanden til at grille lækre ting, men hvor tilbehøret også fylder en del. Skal du ikke være med? Du kan finde os her Grill Ladies
Grillet spicy blomkål
1 blomkål
2 dl. creme fraiche 18%
1 spsk. frisk revet ingefær
1 tsk. spidskommen
2 fed hvidløg
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. paprika
chili efter smag
1 tsk. salt
Rens blomkålen og læg det på et stort bagepapir eller en foliebakke. Rør creme fraiche med alle krydderierne. Fordel krydderiblandingen over hele blomkålen. Brug evt. en pensel. Grill blomkålen på indirekte i ca. 1 time ved 200 grader. Kålen skal være gylden og mør.