Kamut brød

Lækkert, luftigt og saftigt brød. Det er fast inventar i køkkenet og hele familien spiser det. Jeg laver gerne dobbelt potion og fryser to af brødene ned. Så er der altid brød i huset. Smager skønt med ost, syltetøj og pålæg på.

.

10 thoughts on “Kamut brød

  1. De her lavede jeg i weekenden. Lækre må jeg sige. Dejligt med blødt brød, som ikke skal tygges for meget. Tror jeg vil prøve med nogle valnødder i næste gang. Dejlig blog du har lavet her.

  2. Lækkert brød! Jeg synes bare ikke helt det hævede til dobbelt størrelse, men jeg lavede det heller ikke i en form 🙂
    Jeg gik ud fra at siruppen skulle i dejen, er det en forglemmelse i opskriften?
    De smagte super dejligt med pålæg på, eller bare lune med smør, nam nam!!! 🙂

  3. Jeg har lige lavet min første dej til Kamutbrød.
    Jeg glæder mig rigtig meget til at smage :o)
    Er der nogen, der evt har erfaring med at lave boller af denne dej?

  4. Min dej var overhovedet ikke flydende, tvært i mod, blev nød til at tilsætte lidt mere vand for at få det sidste mel samlet op.

    Men jeg synes heller ikke de hævede ret meget, må prøve at lade dem stå lidt længere ude i ‘varmen’ næste gang jeg skal bage dem. Men tror sagtens man kan bage boller af dem.

  5. Skal der egentlig husk/skallin i denne dej? Mine brød ligner nemlig slet ikke dine. Dine ser meget luftigt ud, mine blev meget kompakte

      1. Dorte, jeg er glad for at de blev gode:-) Jeg kommer ikke skallin i disse når jeg laver dem. Har lavet dem mange gange:-) Og de ser ens ud hver gang. Det er vigtigt at overholde hævetiderne. Især den ude i varmen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *