Kanapéer med laksemousse
De her små kanapeer er lækre og bare super nemme at lave 🙂 De kan bruges til en skøn lille forret, som kanape eller til frokost. Ikke den store videnskab, men tænker at I kan bruge ideen 🙂
Opskriften kan ændres, alt efter hvad du kan lide. Du kan bruge kogt laks og rejer. Og du kan bruge skyr, creme fraiche 38% eller mayo. Du kan også erstatte laksen med tun. Alt efter hvor meget fedt du vil have. I sig selv er laks jo en fed spise, men husk at det er det sunde lækre fedt, som vi rigtig gerne må få meget af 🙂
Kanapéer med laksemousse
100 g. varmrøget laks
1 lille løg
saften fra 1/2 lime
1 dl. creme fraiche 18%
100 g. salat
4 stængler bladselleri
Pynt
Brøndkarse
Rør laksen med fint hakkede løg, creme fraiche, og limesaft (husk at smage til). Rens og skær bladselleri i passende stykker. Læg laksemoussen på bladsellerien. Man kan evt. skære lidt af bunden af selleristykkerne, så de ligger stabilt