Kanelvafler med æblecreme – LCHF
På denne første dag i fødselsdagsugen, får I en opskrift på de bedste vafler jeg nogensinde har smagt:-) Uhmmm, de var så fulde af smag og sødme. Creme passede perfekt til med de sprøde æblestykker. Det her er en klar ny favorit her i hjemmet. Både morgen, middag og aften;-)
Kanelvafler
– 8 stk.
4 æg
1 dl. creme fraiche
2 spsk. FiberHusk
1 spsk. Sukrin+
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
2 tsk. kanel
2 spsk. Kokosfibre fra Urtekram
4 spsk. Mandelmel dehydret fra Funktionel mad
1/2 dl. smeltet smør
Æblecreme
1/4 liter piskefløde
1 stort æble
1 spsk. Yaconsirup
Smør til at bage vaflerne i.
Pisk æg og sukrin tykt. Tilsæt fiberhusk, creme fraiche, bagepulver, vanilje og kanel. Pisk det godt sammen. Tilsæt kokosfibre og mandelmel. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter. Varm vaffeljernet op og smør det med smør. Læg en grydeskefuld dej på midten af vaffeljernet. Bag vaflen til den er brun. Gentag til der ikke er mere dej.
Pisk piskefløde til den er cremet. Skræl et stort æble og riv det groft ned i flødeskummet. Tilsæt yaconsirup og vend forsigtigt cremen rundt.
Server de lune vafler med dejlig æblecreme til.
NU må jeg altså få skaffet mig det vaffeljern!!! MMMM det ser GUF ud!!
Hvad har du drysset med? 🙂
Kanelsukker – lavet af kanel og sukrin;-)
Kan man erstatte kokosfibre med noget andet!?!
Og tak for en fantastisk hjemmeside og ikke mindst lækre opskrifter
-Bella
Undskyld at jeg ikke har set din besked, men er netop hjemvendt fra ferie 🙂 Du kan tilsætte lidt ekstra mandelmel eller lidt pofiber. Alt efter hvad du har. Men du må prøve dig frem med mængden 🙂
Hej
De er super lækre og smager godt. Jeg har dog problemer med at få dem høj, de bliver flade og helt udsmattet. Hvad gør jeg forkert?
God dag.
Tænker det kan være at du bruger en anden type mandelmel eller kokosmel? Det skal være de mærker jeg har nævnt for at du får samme resultat. Ellers ved jeg det ikke 🙂