Karrykål.

Denne ret er nem, billig og velsmagende. Jeg må dog indrømme at den ikke ser speciel spændende ud, men prøv den alligevel:-) Hele familien spiste den med velbehag herhjemme – dog ikke den mindste der stadigvæk er på mos:-) Retten er meget hurtig at lave og perfekt  på en lidt kold efterårs eller vinterdag.

Karrykål

500 g. hakke Svinekød
1 Hvidkål
1 Løg
1 Hvidløg
1 spsk.Karry
1 tsk. Gurkemeje
Salt og peber
1 Boulionterning. Svine.
½ liter vand

Svits det finthakket løg i olie. Tilsæt karry (efter smag) og kødet. Svites godt igennem. Tilsæt den finthakket hvidkål  og resten af krydderierne. Vandet tilsættes og der røres rundt. Læg låg på gryden og lad retten simre i 30-45 minutter til kålen er mør. Husk at røre lidt i det engang imellem:-)

Tip: Porre smager også godt i denne ret.

.

2 thoughts on “Karrykål.

  1. Denne ret blev afprøvet her til aften. Jeg brugte oksekød i stedet for svin, og det smagte skønt. Det skal helt sikkert også prøves med svin en dag.
    Jeg lod retten simre i 30 minutter og det skabte en perfekt tilstand af kålet, for det var hverken for råt eller mørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *