Karrykål.
Denne ret er nem, billig og velsmagende. Jeg må dog indrømme at den ikke ser speciel spændende ud, men prøv den alligevel:-) Hele familien spiste den med velbehag herhjemme – dog ikke den mindste der stadigvæk er på mos:-) Retten er meget hurtig at lave og perfekt på en lidt kold efterårs eller vinterdag.
Karrykål
500 g. hakke Svinekød
1 Hvidkål
1 Løg
1 Hvidløg
1 spsk.Karry
1 tsk. Gurkemeje
Salt og peber
1 Boulionterning. Svine.
½ liter vand
Svits det finthakket løg i olie. Tilsæt karry (efter smag) og kødet. Svites godt igennem. Tilsæt den finthakket hvidkål og resten af krydderierne. Vandet tilsættes og der røres rundt. Læg låg på gryden og lad retten simre i 30-45 minutter til kålen er mør. Husk at røre lidt i det engang imellem:-)
Tip: Porre smager også godt i denne ret.
.
Mmmm ELSKER karry 🙂
Denne ret blev afprøvet her til aften. Jeg brugte oksekød i stedet for svin, og det smagte skønt. Det skal helt sikkert også prøves med svin en dag.
Jeg lod retten simre i 30 minutter og det skabte en perfekt tilstand af kålet, for det var hverken for råt eller mørt.