Kylling i karry
En dejlig velkendt ret:-) Det smager bare altid godt. Jeg er vild med den søde karrysmag, så kommer faktisk ofte også lidt sødestof i;-) Hvis du er til chili, så er det bare at hælde i retten:-)
Kylling i karry
– 4 personer
900 g. Kyllingfilet
1 Æble
1 Løg
100 g. Bladselleri
2 fed Hvidløg
1 rød Peberfrugt
1 spsk. Olivenolie
1 dl. Piskefløde
Karry
Gurkemeje
Salt og peber
Kylling boulion
Tilbehør: 4 revne gulerødder, 200 g grønne bønner, 120 (ukogt) bulgur.
Varm olieven Olien og tilsæt karryen. Brun kyllingfilleterne. Tilsæt fint fint snittet løg, æble, bladselleri, hvidløg, peberfrugt, piskefløde, gurkemeje, salt og peber, samt boulion. Lad det simre i ca. 20 minutter.
Energifordeling
2007 g. 2122 kcal – 531 kcal pr. person
31% Fedt
38% Protein
31% Kulhydrat
Det ser rigtig lækkert ud
Jeg tilføjede lidt fintsnittet hvidkål, plukket broccoli og lidt bambusskud.. Til sidst tilsatte jeg en spsk. kokosmælk, for sødme og det smager fantastisk 🙂 Tak for dejlig inspiration!!
Uhmmm, det lyder meget lækkert Kristine. JEg har efterfølgende fundet ud af at bruge kokosolie i saucen. Det kan et eller andet det der kokos;-)