Kylling i peanuts

Kylling i peanut - Kopi mini

 

I dag er det da bare rigtig efterårsvejr. Det giver mig helt lyst til en lidt anden slags mad, end vi har fået på det sidste. Denne her kylling i peanuts kunne være et godt bud 😉 Min familie elsker det og gryder bliver nærmest slikket når jeg laver det 😉 Man kan nemt tilpasse denne ret, så den er ligesom man ønsker det. F.eks kan man tilsætte flere grøntsager, chili, karry osv. Champignons smager godt i og det samme gør vandkastanjer, bambusskud, forårsløg (som jeg har brugt til pynt), porre osv. Prøv din helt egen udgave. Jeg er vild med at bruge peanut butter som jævner i sauce. Det giver en god smag og en lækker konsistens. Det passer selvfølgelig ikke til en brun sauce til frikadeller, men til de her orientalske retter er det godt 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *