Kyllingesuppe
Dejlig suppe på en kold og blæsende dag, og hvor halsen måske gør lidt ondt. Suppen mætter rigtig godt. Tænker at lidt rød peberfrugt også kunne være godt i:-)
Kyllingesuppe
-4 personer
500 g. Kyllingefilet
400 g. Porre
200 g. Hvidkål
50 g. Ærter
40 g. Pastaskruer (fuldkort)
1 Løg
3 spsk. OlivenOlie
1 1/2 liter vand
Salt og peber
Kylllingeboullion
Kog kyllingfileterne i vand, boullion, salt og peber i ca. 20 minutter. Skær løget i små stykker og svits det i olivenolie i en gryde. Tilsæt det finthakket hvidkål og lad det simre lidt. Tilsæt porrene (skiver), det kogte kylling ( i tern), det som kyllingen er kogt i, samt pastaskruerne. Lad suppen småkoge til pastaen er kogt. Smag til med salt og peber.
Engergifordeling
272 g. 677kcal pr. person
45% Protein
13% Fedt
11% Mufa
31% Kulhydrat (20,2 g )