LCHF Burger*
Familien skulle have burger. Og jeg må indrømme at jeg følte mig meget udenfor:-) Men så tænkte jeg lige alternativt:-) Brugte squashtærten som “bolle”. Det smagte super godt. Ofte er handler det om det visuelle for mig. Og det fik jeg opfyldt her:-) Smagen var som sagt også i orden og det gav et godt måltid:-)
Bollen er lavet af den samme opskrift som squashtærten, men fremgangsmåden er ændret lidt:-)
Burger”Bolle” – LCHF
– 2 personer
200 g Squash
½ lille Løg
1 Æg
100 g. Feta (akadia 16%)
50 g. revet Parmersan ost
Salt og Peber
evt. Timian
Riv squashen og pres saften ud af det. Læg det i en skål. Riv løget og tilsæt det. Tilsæt æggene, ostene, salt og peber og rør det godt sammen. Læg “dejen” i 4 klatter på et stykke bagepapir. Bag det ved 200 grader i ca. 20 minutter (hold øje med dem).
Form 2 bøffer af hakket oksekød (12%) på hver 200 g. Steg dem. Saml burgerenerne med 2 spsk. Mayonnaise, ½ tomat, og et par skiver agurk.
Tip: Du kan jo frit tilsætte dit ynglings burger tilbehør.
Energiberegning
506 g. 853 kcal pr. person
30% Protein
40% Fedt
27% Mufa
3% Kulhydrat (7,3 g)