LCHF Spinatvafler med laksesalat
Jeg havde jo lovet jer nogle flere vaffelopskrifter 🙂 Og her er en af dem. Disse vafler er yderst lækre, sprøde og fylde af smag. Det er den perfekte frokost, med den skønne laksesalat på. Guf, hvor jeg nød det i går 🙂
Laksesalaten kan sagtens laves i en lidt lettere udgave – prøv at se tip under opskriften. Fyldet kan man skifte som man har lyst.
Jeg erkender at jeg har været ude at investerer i et andet vaffeljern. Jeg har længe ønsket mig at kunne lave de her belgiske vafler, for de ser bare så appetitlige ud 🙂 Så jeg købte et smart vaffeljern hvor man kan skifte pladerne og lave alle slags vafler. Så I skal nok få massere af vafler det næste stykke tid. For det er vildt sjovt at lave 😉
LCHF spinatvafler med laksesalat
– 4 stk.
Vafler
4 æg
4 spsk. pofiber
1 spsk. FiberHusk
1 dl. revet ost
50 g. grov spinat
skallen fra 1/2 citron
salt og peber
Topping
100 g røget laks
2 forårsløg
1 rød peberfrugt
lidt citronsaft
2,5 dl creme fraiche 38%
rucula
Pisk æggene tykke. Tilsæt pofiber, FiberHusk, salt, peber og revet citron. Rør det godt sammen og lad dejen trække i minimum 10 minutter. Rør ost og spinat i dejen. Smør/spray det varme vaffeljern og kom dejen i vaffeljernet. Bag vaflerne til de er gyldne og sprøde.
Kom creme fraiche i en skål. Smag til med citron, salt og peber. Skær laksen, forårsløg og peberfrugt, ud i mindre stykker og kom det i skålen.
Vaflerne serveres lune med en dejlig kold laksesalat på.
Tip
Ønsker du en mere fedtfattig udgave, så erstat creme fraiche med f.eks fromage frais eller skyr. Det kan så være nødvendigt at tilsætte lidt sødestof 🙂