Low carb pasta – fra Netslank*
Ida fra Netslank har sendt os denne skønne pasta. Den smager virkelig godt og er værd at prøve:-)
Low carb pasta
-2 personer
Ingredienser:
4 æg
125 g Philadelphia eller anden friskost
20 g Skallin eller Husk
Lidt rapsolie
Fremgangsmåde:
Pisk æg, friskost og Skallin godt sammen i en skål. Brug en elpisker. Lad dejen hvile i 10 minutter. Læg bagepapir på en bageplade og smør det med lidt rapsolie. Pisk dejen igen og hæld det ud på bagepladen. Fordel dejen med en dejskraber, så du får et tyndt lad dej. Bages i ovenen ved 150 grader varmluftovn i 10-15 minutter. Når det er kølet lidt af, rulles dejen sammen og skæres i tynde strimler.
Opskriften er fra Netslank.dk
Jeg prøvede at lave den her pasta i dag og serverede den for min mand. Jeg var lidt spændt på hvad han ville sige – og selvfølgelig også på hvad jeg selv ville synes. Hold da op! Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver det. Smagen var god og konsistensen var også helt fin al dente.
Hos os kan man måle en succes på hvor mange gange min mand siger at det smager godt – og her nåede vi op på 7 gange, hvilket er RIGTIG godt.
Så denne opskrift kan klart anbefales.
Det ser super lækkert ud, og det skal helt sikkert prøves af! Min bror er dog i øjeblikket på en low fodmap diæt, hvor han ikke må spise friskost – tror du, at man kunne erstatte friskosten med noget andet såsom et surmælksprodukt? ex drænet yoghurt eller noget i den stil? 😀
når dejen er rullet sammen og skåret til er den så klar til servering og når den ikke at blive kold?