Mexicansk suppe
Så fik jeg også lavet den lækre suppe i en lettere udgave;-) Det er en suppe der varmer helt ud i storetåen og den smager fantastisk. For at få proteindelen lidt op er der rigtig meget kød i og det giver en rigtig skøn smag. Hvis man har lidt flere kalorier at brænde af, så kan man tilsætte noget kyllingekød.
Mexicansk suppe
-4 personer
300 g. røget mørbrad
1 løg
200 g. grønne bønner (frost)
2 stk. peberfrugt
4 tomater
15 stk. minimajs
1 flaske Milda cremefine
1 stor dåse tomatpuré
1/2 liter vand
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
chili
salt og peber
Skær røget mørbrad i små terne og rist det i olivenolie, i en gryde. Snit løget fint og hæld det i gryden. Når både løg og mørbrad er ristet af, tilsættes vand, Milda og tomatpuré. Snit tomater, majs, bønner og peberfrugter i små stykker og hæld det i saucen. Tilsæt hvidløg, chili, salt og peber. Lad suppen simre i en times tid. Smag til og server i en skål.
Energifordeling: 2302 g. 1300 kcal. 28% protein, 40% fedt, 32% kulhydrat.