Min bedste julegave:-)

Glædelig jul til jer alle. En skøn og dejlig juleaften er overstået. En hvid jul for første gang i flere år, og det sætter jo en hel fantastisk stemning. Det var en rolig og hyggelig aften. Vi var 9 i alt. Julekalkunen var perfekt og alt gik efter planen (det er jo altid det man stræber efter som værtinde). Vi hørte Rudolf´s bjælder og julemanden kom på besøg. Havde en gave med til min datter. Det var en vugge til dukkerne – lige præcist det hun havde ønsket sig af julemanden;-) Der var et bjerg af julegaver og det tog mange timer at pakke op. Det var perfekt:-)

Helt fantastisk fik jeg “Hold maven flad – spis bare videre” der er skrevet af Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell. Jeg havde ønsket mig den og vupti, så fik jeg den;-) Bogen er fyldt med mange rigtig lækre opskrifter, som jeg glæder mig til at afprøve. Der er blandt andet en opskrift på Granatæble-shot som frister og en opskrift på en Club Sandwich. Det bliver spændende. Jeg fik også en foodprocessor, så jeg rigtig kan afprøve spændende ting i køkkenet. Perfekt til Januar´s mission med fiskeopskrifter.

1 thought on “Min bedste julegave:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *